05.09.2006 Бр. 13290 ИЗЛЕГУВА СЕКОЈ ДЕН ОСВЕН НЕДЕЛА
  Насловна
  Вести на денот
  Економија
  Црна хроника
  Скопје
  Свет
  Култура
  Балкан
  Одмор и забава
  Естрада
  Спорт
   Архива
   Вработувања
   е-Вечер
   Импресум
   Контакт
   Претплата
   Маркетинг
 
 Пребарај:
 Барај
   Анкета
Колку пари потрошивте/би потрошиле на годишниот одмор?
До 200 ЕУР
Од 200-500 ЕУР
Над 500 ЕУР
Нема да одам на одмор
   Реклами
 Вечер СПЕЦ

"Вечер" задоцни, ама излезе!

 Сплет на околности вчера доведе до доцнење на печатењето и дистрибуирањето на "Вечер". Нашите читатели веруваме ќе најдат разбирање и оваа мала, од технички причини произлезена грешка во чекори имаа можност да ја компензираат со интернет изданието кое стаса навреме до нив. Вчера до 14 часот на њњњ.вецер.цом.мк беа регистрирани 16.533 посетители.   
Се случи да го прескокнеме редовниот термин за излегување на весникот, меѓутоа не дозволивме да ги оставиме без "Вечер" нашите долгогодишни консументи, за кои конечно постоиме и се грижиме секојдневно најобјективно да им ја претставиме домашната и светската реалност во сите нивни општествени и глобални рамки.  
Причините поради кои дојде до нарушување на динамиката на излегување на весникот се отстранети и "Вечер" денеска е на сите продажни места. За среќа, жив и здрав и полн со информации и четива, што ќе го задржат вниманието на сите кои ќе го имаат в рака. Впрочем, како и последниве 43 години, нели !    

Веста е прочитана 1036 пати.
 Реклами

© Вечер Прес, сите права задржани